Alla inlägg den 31 januari 2011

Av elle - 31 januari 2011 16:59

http://www.recepten.se/recept/pastasaas_loevbiff.html#



Enkelt att laga och himmla gott alltså.



Av elle - 31 januari 2011 16:43

Hej hå.


Måndag, ny vecka med en stor dotter som har feber, 39 inatt och 38 nu på eftermiddagen. Så idag har vi bara varit inne. J och jossan gick iväg till Café Axelsson och köpte färska semlor nu på eftermiddagen. Så fick lilltösen komma ut en sväng iaf. Dem bokade även in en tvättstugetid på en gång. Fanns ingen förrens på fredag eftermiddag! Galet. Tur man har tvättmaskin här hemma i lägenheten. Alltid dåligt med tvätt tider där nere.


Imorron får jossan gå till dagis en sväng så hon får komma ut och leka av sig och träffa kompisar, Amanda lär vara inne imorron med. Tradigt.


Har tvättat och diskat endel.Tog en lååånnggg dusch också, skönt. :)

Ska snart laga mat igen... blir lövbiff i grädde + champinjoner och lök. Färsk pasta till det. Gott. :-)

Av elle - 31 januari 2011 00:13

Sovdags snart. Har kollat på Wallander med mannen min. Hade visserligen redan sett den filmen, men Wallander kan man kolla på hur många gånger som hälst. :-)

Amanda vaknade nyss, hon hade ont på ett ställe på kroppen där hon slagit sig i lördags, nu hade hon då legat konstigt i sängen på det stället, så då gjorde det väldigt ont. Kan ju bli så när man ligger konstigt.

Hon ramlade i en trappa i lördags i en gympasal när dem lekte jaga hon och några barn. Hon skulle springa uppför trappen och snubblade och ramlade på sidan och slog i höften. Så nu har hon ett fult svullet blåmärke där, vid höften. Svårt att röra sig i vissa snabba rörelser också.

Så hon får vara hemma både måndag och tisdag från förskoleklass. Imorgon är vi ju lediga pga att lärarna har utbildningsdag, men måndag får hon va hemma ändå å ta det lungt, dem har bad då i skolan och skulle ha med skridskor också, så lika bra hon får vara hemma den dagen... dessuom har hon ju feber nu (38 grader). Så imorron hade hon ju fått va inne ändå.

Stackars liten tjej. Hon har sånn otur jämt, gör illa sig hit och dit. Men hon är ju aktiv så det hänger väl ihop. Får se hur blåmärket är imorgon, om hon fortfarande hade jätteont imorron kväll skulle vi kontakta läkare sa dem på sjukvårdsupplysningen. (Ja vi ringde dit igår om blåmärket o så.)...


Nej nu ska jag krypa mot sängen, har sån hemsk mensvärk! BLÄ!

Tidigare månad - Senare månad

Foto på mig

  

Presentation


Glad och positiv tvåbarnsmamma vid namn Ellinor. För närvarande är jag CA 30 år. :)
Pluggar, är med familjen och träffar vänner... :-)
Gillar allt möjligt, djur o natur, sport, data, film, kläder mm.
Kämpar med att gå ner i vikt.

Senaste inläggen

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<<
Januari 2011 >>>

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kategorier

Länkar

Arkiv

Sök i bloggen

RSS

Besöksstatistik

morsans Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards